Tegenwoordig is de wereld, de Jiangsu Olympische Legio National Yuan V9 de Hero Cup

5月 4, 2022 上海419论坛

Tegenwoordig is de wereld, de Jiangsu Olympische Legio National Yuan V9 de Hero Cup

In de middag van 14 juli hield Jiangsu Provincial Sports Bureau en Jiangsu Today’s Wine Co., Ltd. gezamenlijk een persconferentie, en deze Wereld-wijnindustrie heeft 1 miljoen yuan gedoneerd om ‘Tokyo Olympics Jiangsu University Reward Fund’ in te stellen, kondigde dat National Yuan V9 is Tokio Olympics Jiangsu University of Health viert.

"Eten met grote dingen, die hetzelfde begeleidt, voor de held," is een consistente propositie van het merk National Gang. Bij de persconferentie, Chen Yuquan, de plaatsvervangend General Manager van Jiangsu Today’s Wine Co, Ltd, zei dat met sportpeers, de Olympische Spelen, het is de Geest van de Olympische Geest, Yong Pan Peak, en nastreven uitmuntendheid. Wang Zhiguang, adjunct-directeur van het Jiangsu Provincial Sports Bureau, zei dat bij de vorige Olympische Spelen de uitstekende prestaties van Jiangsu Sports Delegatie de Chinese Geest aan het land vertoonden, er eer aan hebben. Deze wereld, de wijnindustrie beloningen, de Jiangsu-Olympische Spelen in Tokio, het weerspiegelt de service van het bedrijf, en het zal ook Jiangsu aanmoedigen om hard te bestrijden en nieuwe prestaties te cre?ren.

Sinds de oprichting van het National Festival-merk in 2004, van Athene tot Beijing, Londen, Rio, naar Tokio, naar Tokio, is deze wereld vergezeld door de Jiangsu Olympic Legion, telkens wanneer je de handen aanmeldt, getuige van de schepping van wonderen, en de glorie van de held. "We kijken uit naar de Jiangsu Olympische held van Tokio, we zullen deze wereld ontmoeten en alcohol drinken.

"Chen Yiquan zei.

作者 admin