Russische militaire macht blijft versterken, het nieuwe paraplureductie-systeem wordt officieel gelanceerd

4月 9, 2022 品茶

Russische militaire macht blijft versterken, het nieuwe paraplureductie-systeem wordt officieel gelanceerd

Nieuwe uitrusting van het Noordpoolmacht, continu verzameld in de afgelopen jaren, het Noordpoolgebied als een belangrijke geopoliteitsrichting van Rusland, en de status van de algemene nationale strategie blijft verbeteren. Om de nationale veiligheid te waarborgen en te reageren op de westerse extrusie, versterkt Rusland continu de constructie van Arctische militaire macht en versterkt het voordeel van het Noordpoolgebied.

De Airborne Force is de Russische traditionele sterkte en het nieuwe paraplu-systeem is stevig gestabiliseerd. Volgens de "arctische basis nationale beleidsbasis voor de Russische Federatie", heeft het Russische leger continu de Arctische militaire controle versterkt. In 2014 heeft Rusland een grens leger-troad gevestigd, die de North Fleet was, die in de Northern Fleet werd opgericht. Het commando wordt beheerst door het Ministerie van National Defense National Command Center, wat overeenkomt met Rusland naast het bestaande Midden-Oosten zuidwesten China. Het vijfde militaire regio buiten de grote militaire zone; in 2015 heeft Rusland de eerste landgevechtskracht in Murman’s Alakuli woonpunt ingezet; in 2017 bouwde het Russische leger een "arctische klaver" militaire basis; 2019, het Russische leger 300 mensen in het Noordpoolgebied om de Frogman-onthechting te bestrijden. Vanwege de speciale geografische locatie en klimaatomstandigheden in het Noordpoolgebied, heeft Rusland de afgelopen jaren continu de Arctische exclusieve uitrusting gecre?erd en zich aanpassen aan de arme omgeving.

In het Rode Plein van 2017, de Russische eerste show, de "TOL" -M2DT Auto Air Defense Raket, "Armor" -SA-auto-luchtverdedigingsraket, T-72B3-tank en gespecialiseerd in de tak van de Arctische productie; in 2018, Russisch Vuurwapens Fabrikant, Kalash NICOV, toonde de "Noordoorlogvoorbereidingsset" voor de Arctische soldaten; in 2019, IR-38N anti-onderzee?r-machine gekleurde Arctische basis; 2020, "dolk" hoge supersonische raket lanceerde op hetzelfde moment Noord-vloot, de Russische legerkrachten in het Noordpoolgebied zijn uitgerust met T-80BVM-tanks in het Noordpoolgebied.

Het paraplusysteem "Long-Afstandsloper" is ook een belangrijk onderdeel van de strategische implementatie, genaamd "Huishoudelijk systeem is een van de meest duurzame en gewichtdragende systemen wereldwijd."

Nieuw paraplu reductiesysteem Dit paraplu restrictiesysteem omvat voornamelijk een hoofdparken van 28 vierkante meter, een oppervlakte van 27 vierkante meter, en een riem met een riemzak en de bovenste schaal wordt aangedreven door nul-pneumatische stof en microline. Word . De bestemming van de paraplu kan worden verlaagd van een hoge mate van vliegsnelheid van 400 tot 8000 meter in het geval van onmiddellijk inzet, terwijl na het inzetten van 3 seconden, kan het met een snelheid van 350 km / u worden geland.

"Lange-afstandslopers" paraplu reductiesysteem heeft 180 kg draagvermogen, in alle paraplu-systeem, het paraplusysteem heeft een lichtere gewicht van hetzelfde type in vergelijking met hetzelfde type, dat 50 kilometer horizontaal kan zijn.

Tegelijkertijd, aangezien de gebruikte materialen niet worden be?nvloed door de hoge oppervlaktetemperatuur, is het parapluverminderingssysteem ideaal voor verborgen landing en elk terrein. Het paraplureductie-systeem heeft ook speciaal ontworpen zuurstoftoevoersystemen, speciale helmen, waterdichte nachtzichtspiegels en 10 kg vrachtcontainers, deskundigen wijzen erop dat de container speciale krachten mogelijk maakt om een ??groot aantal munitie, voedsel en diverse apparatuur in de lucht te dragen. Van het gewicht van het systeem is het veilig om te springen, zelfs als u meer dan 100 kilogram skydiver bent.

Het nieuwe umbroe-restrictiesysteem is op 26 april 2020, Russische parachutisten gebruiken dit paraplusysteem van 3 Ill -76 militaire transportvliegtuigen van 10.000 meter hoog naar het gebied Fandex Joseph-eilanden (Arctic), voltooide de eerste show van het systeem.

Bovendien wordt de zuurstofapparatuur van het systeem ook getest onder zware omstandigheden.

Deze Airborne is ‘s werelds eerste molfer in de lucht in het Noordpoolgebied. Omdat de geografische locatie en het klimaat in arctische gebieden, het paraplureductie-systeem vereist is om de sterke windvlaag te weerstaan ??en de nauwkeurigheid van het land te verzekeren.

In dit in de lucht kan worden bewezen dat het nieuwe paraplu restrictiesysteem volledig aan deze voorwaarden kan voldoen en kan ervoor zorgen dat het parachutepersoneel in de lucht is voltooid en de volgende operationele taken blijft uitvoeren.

Rusland heeft het nieuwe paraplu restrictiesysteem gepasseerd en het vermogen om het systeem te testen is voorbereiding op de daaropvolgende lancering-eenheid en het vermogen van zijn eigen gevecht wordt weergegeven.

Miljoen hoge hoogte kan de vechters soepel maken, en tot op zekere hoogte de mogelijkheid om met de vogels te botsen; tegelijkertijd is de gemiddelde hoge hoogtemeter in feite buiten de Arctische luchtverdedigingseenheid, genoeg om te voorkomen dat de transportmachine wordt vermeden de grondluchtverdediging vuurkracht. Daarom kan de nieuwe paraplubeslissingsapparatuur effectief de Noordelijke Airborne-zone breken, zonder sluipen in het luchtverdedigingsgebied van de vijand, zodat de Russische enkele gevechtscapaciteiten ook in het Noordpool kunnen worden gespeeld, zodat Rusland verder wordt verhoogd in het Noordpoolspel.

Tegelijkertijd, vanwege het gebrek aan materialen in het Noordpoolgebied, is het belangrijk om snel strategische materialen naar de Arctic Combat te overbrengen. Het krachtige draagvermogen van het umaplu restrictiesysteem kan een snelle levering van strategische materialen bereiken tijdens de werking, terwijl het ondersteuningsvermogen van het Russische leger wordt verbeterd, reageert op noodsituaties. (Zhang Jingong Huang di Qing Ma Jianwa) (Editor: Chen Yu, Qinhua) Delen Laat meer mensen zien.

作者 admin